Site Overlay

Na regen komt zonneschijn

Na zonneschijn komt… sneeuw!

Waar ik dacht dat de sneeuw periode wel voorbij zou zijn zitten we er nu weer midden in. Deze week was enorm verschillend, zowel in weer als in activiteiten. Ik heb jullie wederom een hoop te vertellen!

De week begon zoals elke andere week, op de maandag. Het was echt prachtig weer, de sneeuw was alleen nog op de toppen van de berg te zien en ik had een missie. Er zijn een aantal lieve mensen die mij een kaartje hebben gestuurd, dat waardeer ik enorm! Op die manier heb ik toch een stukje thuis in mijn kamertje. Daarom was maandag de dag om een leuk kaart terug te sturen. Aangezien er hier geen brievenbussen staat waar je je kaart zo hup in kan gooien moest ik naar het postkantoor aan de haven, in zulk weer totaal geen straf.

Het postkantoor zit samen met een de supermarkt in één gebouw. Toen ik naar binnen liep zag ik in mijn ooghoek een bordje staan. De chocolade repen waren voor de helft van de prijs. Dat is natuurlijk wel heel verleidelijk haha. Je voelt het al aankomen, nadat ik de kaarten op de post had gedaan kocht ik een lekkere reep voor mijzelf. Ik liep weer naar buiten en de zon scheen nog steeds volop! Ik zocht een comfortabele steen op aan de rand van de haven en heb daar een hele poos gezeten, gewoon zitten en genieten. Tussendoor nog gezellig met mijn zus gebeld, drie keer raden wat zij aan het eten was? Jawel, een chocoladereep.

Dinsdag ben ik samen met Kristina de vrouw van stal en nog iemand anders op buiten rit geweest. Dat was weer heel gaaf! Dit keer hebben we Volda vanaf de andere berg bekeken. Echt hoor, wat ben ik blij met die mensen! Ik voel me zo vrij als ik lekker mag rijden, en dat kan nu gewoon weer. Heerlijk!

Woensdag begon de fotografie les ‘Outdoor Portrait’. Ik werd wakker en keek uit mijn raam.. Sneeuw! Die zag ik even niet aankomen. De les ging uiteraard vooral om het gebruik van natuurlijk licht. Ook ging het om wat jij mooi vindt als fotograaf, en niet wat anderen van je verwachten. Dat was wel heel inspirerend, het zoeken naar je eigen stijl was volgens de docent geen optie. De stijl moet jou vinden, waar eigenlijk wel wat in zit. Als je constant bezig bent met kijken naar hoe anderen het doen vergeet je wat je zelf nou echt mooi vindt. Vrijdag zijn we met de klas de deur uit gegaan om de theorie in de praktijk te brengen. Zie hier het resultaat:

Zaterdag was mijn vader jarig, natuurlijk een gezellige boel bij ons thuis in Nederland! Ma had chinees besteld, de perfecte manier om alle kinderen naar huis te krijgen haha. Ik had nog eventjes gebeld om pa een fijne avond te wensen. Dat is dan toch stiekem wel even slikken. S’avonds werd er in de kelder van de andere studentenflats een verlate carnaval gevierd. Iedereen, maar dan ook echt iedereen was verkleed. Echt een groot succes! Er werd gedanst op bekende muziek, maar ook op de foute Nederlandse carnavalshits. Kortom, weer een week vol met gezelligheid.

 

 

4 thoughts on “Na regen komt zonneschijn

  1. Er wordt weer veel gefeest hoor ik al, maar ook nog een beetje gestudeerd hoop ik.
    Kijk maar een beetje uit met de drank en met de chocola ;P. Verder wel leuk dus mooizo.

    Groetjes

    1. Marloes van 't Klooster says:

      Haha weer helemaal op de hoogte zie ik? Jaaa komt goed, chocolade maakt alles beter ;p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *