Site Overlay

De laatste loodjes

Mijn Noorse trui is in productie!

Deze week zat weer volgeboekt met fotoshoots. Dit keer mocht ik zelf ook voor de lens verschijnen! De examen opdrachten zijn allemaal zo goed als klaar het einde komt nu gevaarlijk dichtbij.. Dat moet (voordat iedereen hier weg is) natuurlijk nog wel even goed gevierd worden. Ohja enne, mijn Noorse trui is in productie! 

Maandag begon ik de dag tussen de paarden. Mijn klasgenoot maakt voor haar examen fotografie foto’s van andere Erasmus studenten met hun leukste plek/bezigheid etc. Ze vroeg of ik ook model wilde staan. Tuurlijk! Ik hoefde niet lang over de locatie na te denken, de paarden stal is mijn plekje waar ik heerlijk tot rust kan komen. Super gaaf om daar een paar mooi foto’s als herinnering van te hebben

De dinsdag heb ik besteed aan het schrijven van verslagen. Ik heb de hele dag in Pangaia gezeten. S’avonds zijn we weer met een groepje gaan dumpster diven! Dat blijft leuk. We zijn eerst naar de COOP gelopen, maar helaas waren deze vuilnisbakken net geleegd. Onze zoektocht ging door. De Rema heeft een super grote container, waar je zelf echt in moet gaan staan om er fatsoenlijk wat uit te kunnen halen. Gelukkig hadden we Andra bij ons. Zij is als een soort dumpster koningen de container in gedoken, met succes (zie foto)!

In Pangaia vroeg ik een aantal mensen of zij misschien een goede Noorse truien winkel wisten. Ik zat naast Rikke, een Noorse student waar ik regelmatig mee om ga. ‘Waarom heb je dat niet eerder gevraagd!?’ zei ze. Haar moeder is blijkbaar een ster in breien, ze breide truien voor de hele familie. Rikke heeft meteen haar moeder opgebeld, ik heb mijn maten opgemeten en de trui is nu in productie! Super tof. Een betere Noorse trui kan je niet vinden geloof ik.

Woensdag en donderdag leefde ik zo’n beetje in de studio. Ik heb foto’s gemaakt van 7 honden. Het duurde even voor ik alles voor elkaar kreeg. Niet elke hond wist namelijk hoe ze een brokje moesten vangen, maar ik ben super trots op het eindresultaat! Het is zo onwijs gaaf om te zien hoe elke hond zijn eigen karakter met zich mee neemt. De ene kan zo’n brokje geen bal schelen en de andere kan niet wachten tot het gegooid wordt. Echt heerlijk!

  

Vrijdag heb ik het grootste gedeelte van de foto’s bewerkt. Dat is nog een hele klus! Dit keer zaten we met een groepje in de animatie afdeling. Daar kan je heel rustig en relaxed zitten. Kitti en ik waren er op een gegeven moment wel een klein beetje klaar mee. We zijn samen naar de supermarkt gegaan om het weekend alvast in te luiden met een koud biertje. Moet kunnen toch? Die avond was er alweer een afscheidsfeest. Dit keer in de kelder van Porse A. Afscheid nemen is nooit leuk, maar als het elke keer met zo’n gezellig feestje gedaan wordt kan ik er nog wel aan wennen!

Vandaag had Pangaia een uitje naar het Jostendalsbreen georganiseerd. Dat was super gezellig! Vanavond komen Bram en Vita aan in Volda. Zij komen hier samen een paar daagjes vertoeven. Kortom, weer genoeg gezelligheid in de komende week!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *