Site Overlay

Studeren in Noorwegen!

Volg mij tijdens mijn studie in Noorwegen!

Het is al bijna zover! Op 4 januari vlieg ik vanaf Amsterdam naar Volda (Høgskulen i Volda) om daar een half jaar fotografie en design te studeren. Lijkt het jou leuk om mij te volgen tijdens dit avontuur? Dat kan! Tijdens dit halve jaar ga ik hier op mijn website een (reis)blog bijhouden waarin ik de mooiste foto’s en ervaringen met jullie deel. 

De voorbereidingen zijn al in volle gang!  Op dit moment is het -5 graden in Volda, dus een muts, sjaal en een paar handschoenen zijn niet overbodig. Ik heb nu officieel een kamer, mijn ticket is geboekt en mijn paklijst staat klaar. Kortom, ready to go!

Vikebygdvegen
Ja, je leest het goed. Vikebygdvegen, de straat naam van mijn flat. Dat gaat nog lastig worden als ik de weg moet vragen haha. Mijn kamer bevindt zich 1 km vanaf de universiteit. Prima te doen dus! Daarnaast deel ik de keuken met 4 tot 6 mede studenten, de ideale manier om mensen te leren kennen.

Noorderlicht
Het noorderlicht hoort natuurlijk ook bij Noorwegen en het lijkt mij onwijs gaaf om dat eens te zien! Januari, februari en maart zijn de zogenoemde ‘Northern Lights – Months’. In deze maanden heb je de meeste kans om het noorderlicht te spotten. Dat zou in theorie dus moeten lukken!

Hot spots gezocht!
Noorwegen is een compleet nieuw land voor mij, ik heb geen idee waar ik terecht kom, hoe het er uit ziet en wat er allemaal te doen is. Daarom heb ik jullie hulp nodig! Ben jij al eens in Noorwegen geweest en weet jij nog leuke plaatsen of activiteiten die ik niet over mag slaan? Laat dan vooral een berichtje achter!

 

 

Volg mij via:
FacebookInstagramWebsite

 

 

9 thoughts on “Studeren in Noorwegen!

  1. Esther van der Meer-Erenstein says:

    Supergaaf! En voor de Noorwegen-tips zou je Oane moeten appen…. Komende periode zit hij ook in Noorwegen voor zijn 16de wintertraining!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *