Mijn eerste trouwreportage

Op 25 augustus kreeg ik de eer om foto’s te maken bij de trouwerij van Femke & René. Eigenlijk was ik daarvoor nog nooit bij een trouwerij geweest. Dus mijn eerste trouw reportage was ook meteen mijn eerste trouwerij… Best wel spannend!

Bohemian festival
De trouwerij stond in het thema van bohemian en festival. De aankleding was echt super geregeld, er was een mooie houten bar, een grill hoek, een veranda en nog veel meer! Ook alle gasten hadden zich aan de dresscode gehouden en dat maakte de sfeer natuurlijk echt compleet. Met een pak uit Engeland en een prachtige bohemian trouwjurk gingen de twee het huwelijksbootje in. Na het ja-woord kon er meteen gefeest worden. De festivalsfeer zat er goed in!

DE kus
Volgens mij was ik bijna nog zenuwachtiger dan het bruidspaar zelf. Man, wat was ik bang om die ene kus te missen. Gelukkig had het bruidspaar er alle vertrouwen in en is het uiteindelijk een super geslaagde dag geworden! Het was een hele speciale ervaring om deze dag mee te maken, van de lunch tot aan het feest. 

Resultaat
Ga naar mijn portfolio om de resultaten van deze prachtige dag te bekijken. Vergeet niet om een opmerking achter te laten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *