Site Overlay

Over mij

Leuk dat je meer over mij wilt weten!

Mijn naam is Marloes van ’t Klooster, maar dat was vast geen verassing meer. Vanaf dat ik een jaar of tien was ben ik al druk bezig met fotografie. Ik fotografeerde voornamelijk dieren, omdat die erop de boerderij natuurlijk voldoende zijn! In mijn overal kon ik uren lang tussen de grazende koeien liggen, wachtend op dat ene beeld wat ik in mijn hoofd had. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Naast fotografie heb ik mij gespecialiseerd in videografie.

‘Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Naast fotografie heb ik mij ook gespecialiseerd in film.’

Over mij

Achtergrond
Ik ben afgestudeerd aan de opleiding HBO Communicatie, Hanzehogeschool Groningen. Gedurende mijn studie heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allrounder op het gebied van media en content creatie. De laatste twee jaar van de opleiding heb ik mij volledig gestort op beeldtaal in de vorm van fotografie, film en design. Ik heb een half jaar Commercial Photography en Editorial Design gestudeerd aan de universiteit in Volda, Noorwegen. Daarnaast heb ik ook diverse cursussen en workshops gevolgd bij o.a. Arnd Bronkhorst.

En verder?
Naast mijn bedrijf ben ik ook nog werkzaam thuis, op de boerderij. Ik melk een aantal keren per week, met veel plezier, de koeien. Ook rijd ik regelmatig richting het mooie Overijssel om samen met mijn zus een buiten rit te maken met haar IJslandse paarden en American quarter horse. Verder ben ook enorm fan van muziek! Ik was een jaar of 14 toen ik mijn eerste gitaar kocht en speel nog altijd met veel plezier. Inmiddels ben ik een elektrische piano, elektrische gitaar en een opname set verder en heb ik mijn eigen YouTube kanaal opgezet.

‘Het buitenleven is echt een groot genot voor mij, zo puur. Dat is ook wat ik graag in mijn werk terug zie. Niet te veel poes pas maar gewoon een toffe foto/film in de buitenlucht met natuurlijk licht en een gezellig, ongedwongen sfeer.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *